Listings
Kërkim i avancuar
Shitje
Qira

Rendit sipas:

SELECT p.id, p.address_id, p.property_type AS property_type_id, tt_property_type.text AS property_type, tt_payment_time.text AS payment_time_type, p.price, p.buy, p.nr_parkings, p.nr_bedrooms, p.nr_toilets, p.total_surface, pt.description, a.street_name FROM properties p JOIN addresses a ON a.id = p.address_id LEFT JOIN properties_translations pt ON pt.property_id = p.id AND pt.language_code = 'al' LEFT JOIN types_translations tt_property_type ON p.property_type = tt_property_type.type_id AND tt_property_type.language_code = 'al' LEFT JOIN types_translations tt_property_status ON p.property_status = tt_property_status.type_id AND tt_property_status.language_code = 'al' LEFT JOIN types_translations tt_market_status ON p.market_status = tt_market_status.type_id AND tt_market_status.language_code = 'al' LEFT JOIN types_translations tt_property_category ON p.property_category = tt_property_category.type_id AND tt_property_category.language_code = 'al' LEFT JOIN types_translations tt_building_material ON p.building_material = tt_building_material.type_id AND tt_building_material.language_code = 'al' LEFT JOIN types_translations tt_residential ON p.residential = tt_residential.type_id AND tt_residential.language_code = 'al' LEFT JOIN types_translations tt_payment_time ON p.payment_time_type = tt_payment_time.type_id AND tt_payment_time.language_code = 'al' JOIN districts ON districts.id = a.district LEFT JOIN cities ON cities.id = a.city WHERE active = 1 AND deleted = 0 ORDER BY price ASC LIMIT 45,5

Apartament Me Qira 400 €

Rr. Sami Frasheri
Ne nje nga zonat residenciale afer bllokut jepet me qira apartament. Vend i qete mobilim i mire.
85m2 siperfaqe
1 dhoma
1 banjo
0 garazh
Apartament Me Qira 400 €
mujor

Rr. Rruga Elbasanit
Apartamenti ndodhet ne qender te Tiranes, eshte i mobiluar, me parking dhe ne nje zone te preferuar nga te huaj, per shkak te qetesise dhe konfortit ...
85m2 siperfaqe
2 dhoma
1 banjo
0 garazh
Apartament Me Qira 400 €
mujor

Rr. Myslym Shyri
Apartament 3+1 totalisht i mobiluar pranë rrugës Myslym Shyri. Apartamenti ka 3 dhoma gjumi, 2 wc, 2 ballkone dhe depo. Dhomat e gjumit janë të ...
145m2 siperfaqe
3 dhoma
2 banjo
0 garazh
Apartament Me Qira 400 €
mujor

Rr. Dritan Hoxha
Apartament me qira prane zogut te zi. Apartamenti pozicionohet ne katet e larta te nje ndertimi te ri. Eshte i mobiluar mire.
96m2 siperfaqe
2 dhoma
2 banjo
0 garazh
Apartament Me Qira 400 €
mujor

Rr. Perlat Rexhepi
Apartament 1+1 me qira prane zones se bllokut. Pozicionohet ne katin e 4 te nje ndertimi te ri dhe cilesor. Eshte i mobiluar, me orientim nga jugu, ...
76m2 siperfaqe
1 dhoma
1 banjo
0 garazh