Listings
Kërkim i avancuar
Shitje
Qira

Rendit sipas:

SELECT p.id, p.address_id, p.property_type AS property_type_id, tt_property_type.text AS property_type, tt_payment_time.text AS payment_time_type, p.price, p.buy, p.nr_parkings, p.nr_bedrooms, p.nr_toilets, p.total_surface, pt.description, a.street_name FROM properties p JOIN addresses a ON a.id = p.address_id LEFT JOIN properties_translations pt ON pt.property_id = p.id AND pt.language_code = 'al' LEFT JOIN types_translations tt_property_type ON p.property_type = tt_property_type.type_id AND tt_property_type.language_code = 'al' LEFT JOIN types_translations tt_property_status ON p.property_status = tt_property_status.type_id AND tt_property_status.language_code = 'al' LEFT JOIN types_translations tt_market_status ON p.market_status = tt_market_status.type_id AND tt_market_status.language_code = 'al' LEFT JOIN types_translations tt_property_category ON p.property_category = tt_property_category.type_id AND tt_property_category.language_code = 'al' LEFT JOIN types_translations tt_building_material ON p.building_material = tt_building_material.type_id AND tt_building_material.language_code = 'al' LEFT JOIN types_translations tt_residential ON p.residential = tt_residential.type_id AND tt_residential.language_code = 'al' LEFT JOIN types_translations tt_payment_time ON p.payment_time_type = tt_payment_time.type_id AND tt_payment_time.language_code = 'al' JOIN districts ON districts.id = a.district LEFT JOIN cities ON cities.id = a.city WHERE active = 1 AND deleted = 0 ORDER BY price ASC LIMIT 55,5

Zyre Me Qira 450 €
mujor

Rr. George W. Bush
Zyre per qira ne katin e dyte te kesaj ndertese me arkitekture Neo-Klasike, e vecante ne llojin e saj. Zyra eshte e pajisur me sistem kondicionimi ...
65m2 siperfaqe
1 dhoma
1 banjo
0 garazh
Apartament Ne Shitje 450 €
per m2

Rr. 3 Deshmoret
Ne nje nga zonat me te reja te Banimit ne Tirane shitet Apartament. Siperfaqja e vogel ne raport me apartamentet e reja te ketij tipi te ndertuara ...
87m2 siperfaqe
2 dhoma
1 banjo
0 garazh
Zyre Me Qira 450 €
mujor

Rr. Andon Zako Cajupi
Ne nje ndertim te ri jepet me qira nje zyre e pozicionuar ne katin e dyte. E ndodhur ne nje kryqezim , eshte nje mundesi mjaft e pershtatshme dhe e ...
70m2 siperfaqe
2 dhoma
1 banjo
0 garazh
Nje kat vile Me Qira 450 €
mujor

Rr. Rr. Elbasanit
Ne nje nder zonat me te qeta per banim ne kryeqytet jepet me qira kati i fundit i nje vile. Totalisht e mobiluar dhe me akses te dtrejtperndrejte ne ...
140m2 siperfaqe
3 dhoma
2 banjo
1 garazh
Zyre Me Qira 460 €

Rr. Blv. Gjergj Fishta
Ne nje nga zonat qendrore te Tiranes jepet zyre me qira. Pozicionohet ne katet e sherbimeve dhe me nje fasade shume te madhe qe te lejon te kesh ...
70m2 siperfaqe
0 dhoma
1 banjo
0 garazh