Listings
Kërkim i avancuar
Shitje
Qira

Rendit sipas:

SELECT p.id, p.address_id, p.property_type AS property_type_id, tt_property_type.text AS property_type, tt_payment_time.text AS payment_time_type, p.price, p.buy, p.nr_parkings, p.nr_bedrooms, p.nr_toilets, p.total_surface, pt.description, a.street_name FROM properties p JOIN addresses a ON a.id = p.address_id LEFT JOIN properties_translations pt ON pt.property_id = p.id AND pt.language_code = 'al' LEFT JOIN types_translations tt_property_type ON p.property_type = tt_property_type.type_id AND tt_property_type.language_code = 'al' LEFT JOIN types_translations tt_property_status ON p.property_status = tt_property_status.type_id AND tt_property_status.language_code = 'al' LEFT JOIN types_translations tt_market_status ON p.market_status = tt_market_status.type_id AND tt_market_status.language_code = 'al' LEFT JOIN types_translations tt_property_category ON p.property_category = tt_property_category.type_id AND tt_property_category.language_code = 'al' LEFT JOIN types_translations tt_building_material ON p.building_material = tt_building_material.type_id AND tt_building_material.language_code = 'al' LEFT JOIN types_translations tt_residential ON p.residential = tt_residential.type_id AND tt_residential.language_code = 'al' LEFT JOIN types_translations tt_payment_time ON p.payment_time_type = tt_payment_time.type_id AND tt_payment_time.language_code = 'al' JOIN districts ON districts.id = a.district LEFT JOIN cities ON cities.id = a.city WHERE active = 1 AND deleted = 0 ORDER BY price ASC LIMIT 60,5

Apartament Me Qira 480 €
mujor

Rr. Andon Zako Cajupi
Ne nje nga zonat ne afersi te bllokut,ne nje ndertim te ri, jepet apartament me qira. Totalisht i mobiluar i shtruar me parket dhe hapesira te ...
100m2 siperfaqe
2 dhoma
1 banjo
0 garazh
Zyre Me Qira 490 €
mujor

Rr. Rruga e Elbasanit
Jepet me qira zyre totalisht e kompletuar. Pozicionohet ne katin e dyte komercial te nje ndertimi te ri. Zona eshte lehtesisht e aksesueshme. Zyra ...
72m2 siperfaqe
0 dhoma
1 banjo
0 garazh
Apartament Me Qira 500 €
mujor

Rr. Lidhja e Prizrenit
Apartament 1+1 me qira prane gardes, i mobiluar kendshem. Pozicionohet ne katet e larta te nje ndertimi te ri. Ndodhet ne nje zone mjaft te mire per ...
70m2 siperfaqe
1 dhoma
1 banjo
0 garazh
Nje kat vile Me Qira 500 €
mujor

Rr. Asim Zeneli
Jepet me qira kati i pare i nje vile. Apartamenti eshte i mobiluar kendshem dhe ka nje kopesht mbrapa, gje qe e ben apartamentin mjaft te kendshem.
65m2 siperfaqe
1 dhoma
1 banjo
0 garazh
Apartament Me Qira 500 €
mujor

Rr. Blv. Gjergj Fishta
Apartament 2+1 totalisht i mobiluar për qira. Lokalizohet në një zonë qendrore dhe lehtësisht të aksesueshme. Fare pranë bllokut dhe Myslym ...
105m2 siperfaqe
2 dhoma
1 banjo
0 garazh