Komerciale / Me qira / Zyre
id : 319
Siperfaqe: 75m2 Dhoma: 2 Banjo: 1 Kati: 6th floor Viti i ndertimit: 2003 Parking: 0 vende Zona: Ish Blloku
3490
Zyre Me qira Ismail Qemali Tirane
440 €
mujor
Ne zonen me atraktive te Tiranes, ku kane pefaqesite e tyre shumica e institucioneve me serioze ne vend jepet me qira zyre. E pozicionuar ne nje nga rruget kryesore te ish bllokut ne nje ndertim te ri ajo eshte nje mundesi e mire per sherbime te ketij lloji. E mobiluar dhe me mundesi nderhyrje sipas kerkeses se te interesuarve.
Vendndodhja dhe komuniteti
Zona ne fjale, ndryshe njihet si zona e ish Bllokut ne Tirane . Ne zone jane te perqendruar disa nga selite e disa institucioneve Bankare te nivelit te dyte ne vend, selite residenciale te disa prej sellive diplomatike, perfaqesite e disa prej kompanive me te medha te huaja qe operojne ne tregun vendas etj. Infrastuktura rrugore dhe me gjere i eshte nenshtruar rikonstruksioneve totale, duke e shndrruar ne ate ne arterien me te rendesishme te kryeqytetit. Persa i perket komunitetit, dallohen residencat e shume banoreve te huaj residente te perkohshem ne vend, njerz me me influence ne vend si bisnezmene politikane etj. Ne zone dallohen ndertime te reja cilesore deri ne 14 kate qe e kane permbysur gjithe strukturen e ndertimit ne Tirane. Pothuajse ne gjithe rruget vrehen ndertime te reja te cilat permbushin nevojat e qytetareve qe zgjedhin kete zone per te banuar. Sot me planin e ri urbanistik te Tiranes te miratuar se fundmi ne zone nuk priten te ndodhin ndryshime te medha persa i perket ndertimeve te reja. Ajo do te mbetet nje zone e mbrojtur. Ne zone nderthuren disa nga nyjat e transportit publik qe ofrojne sherbime ne kryeqytet.
Ismail Qemali, Tirane
Dritan Ballgjini
Ekspert imobiliar
Administrator i zyres

Cel: +355676000330
Tel: +35545800201


More details