Rezidenciale / Për shitje / Apartament
id : 447
Siperfaqe: 65m2 Dhoma: 2 Banjo: 1 Kati: 14th floor Viti i ndertimit: 2006 Parking: 0 vende Zona: Rruga e Kavajës
692
Apartament Per shitje Rruga e Kavajës Tirane
65000 €
total
Apartament në katin e fundit për shitje pranë rrugës së Kavajës. Pjesë e një prej pallateve më të mirë në këtë rrugë. Apartamenti ka ndriçim natyral të egzagjeruar... Në shfrytëzim verandë mbi 100 m2.
Ajer i kondicionuar Ndertese e re Ashensor Prane transportit publik Qender qyteti Verande Qender kulturore Internet Telefon Instalime elektrike
Vendndodhja dhe komuniteti
Ne zone jane te perqendruar shumica e institucioneve shteterore, kulturore, artistike. Infrastuktura rrugore i eshte nenshtruar rikonstruksioneve totale. Persa i perket komunitetit ai eshte ne shumicen autokton por pas vitit 2000 me ndertimet e reja qe jane ndertuar ne zone ky raport ka filluar te permbyset. Ne zone dallohen ndertime te reja cilesore deri ne 14 kate qe e kane bere me vitale jetesen aty. Ambientet komerciale dhe te banimi, ky eshte konceptimi i ndertiemve te reja.
Rruga e Kavajës, Tirane
Leonard Murrja
Keshillues Imobiliar
Menaxher i zyres

Cel: +355676000333
Tel: +35545800201


More details