Listings / Commercial / For rent
Kërkim i avancuar
Shitje
Qira

Rendit sipas:

SELECT p.id, p.address_id, p.property_type AS property_type_id, tt_property_type.text AS property_type, tt_payment_time.text AS payment_time_type, p.price, p.buy, p.nr_parkings, p.nr_bedrooms, p.nr_toilets, p.total_surface, pt.description, a.street_name FROM properties p JOIN addresses a ON a.id = p.address_id LEFT JOIN properties_translations pt ON pt.property_id = p.id AND pt.language_code = 'al' LEFT JOIN types_translations tt_property_type ON p.property_type = tt_property_type.type_id AND tt_property_type.language_code = 'al' LEFT JOIN types_translations tt_property_status ON p.property_status = tt_property_status.type_id AND tt_property_status.language_code = 'al' LEFT JOIN types_translations tt_market_status ON p.market_status = tt_market_status.type_id AND tt_market_status.language_code = 'al' LEFT JOIN types_translations tt_property_category ON p.property_category = tt_property_category.type_id AND tt_property_category.language_code = 'al' LEFT JOIN types_translations tt_building_material ON p.building_material = tt_building_material.type_id AND tt_building_material.language_code = 'al' LEFT JOIN types_translations tt_residential ON p.residential = tt_residential.type_id AND tt_residential.language_code = 'al' LEFT JOIN types_translations tt_payment_time ON p.payment_time_type = tt_payment_time.type_id AND tt_payment_time.language_code = 'al' JOIN districts ON districts.id = a.district LEFT JOIN cities ON cities.id = a.city WHERE active = 1 AND deleted = 0 AND p.buy = 0 AND p.residential = 0 ORDER BY price ASC LIMIT 0,5

Zyre Me Qira 8 €
per m2

Rr. Muhamet Gjollesha
Ambient zyre për qira e shtrirë në dy katet e para të një pallati të ri. Sipërfaqe e konsiderueshme, e cila mund të ndahet apo të shtohet ...
1250m2 siperfaqe
0 dhoma
6 banjo
10 garazh
Zyre Me Qira 12 €
per m2

Rr. Ibrahim Rrugova
Ne zonen me te mire te kryeqytetit jepet me qira ambient per zyra. Totalisht i rikonstruktuar ku nuk mungon dhe parketi i drurit, ata kane gjithe ...
200m2 siperfaqe
6 dhoma
1 banjo
0 garazh
Zyre Me Qira 13 €
per m2

Rr. I brahim Rrugova
Zyre me qira ne nje nga zonat me te mira te Tiranes, ate te ish Bllokut. Pozicionohet ne nje nga ndertimet cilesore te zones. Hyrje e pavarur ne ...
540m2 siperfaqe
6 dhoma
3 banjo
1 garazh
Zyre Me Qira 18 €
per m2

Rr. Murat Toptani
Ne rrugen e vetme pedonale ne kryeqytet jepet me qira nje ambient zyrash. Ato jane te pozicionura ne nje prej ndertimeve qe qysh ne fillim jane ...
398m2 siperfaqe
13 dhoma
4 banjo
1 garazh
Zyre Me Qira 20 €
per m2

Rr. Abdyl Frasheri
Zyra te klasit "A" per qira. Pjese e nje qendre te rendesishme dhe serioze biznesi ne Tirane. Ambienti pozicionohet ne katin e trete te qendres ne ...
330m2 siperfaqe
0 dhoma
0 banjo
0 garazh