Listings / Commercial / For sale
Kërkim i avancuar
Shitje
Qira

Rendit sipas:

SELECT p.id, p.address_id, p.property_type AS property_type_id, tt_property_type.text AS property_type, tt_payment_time.text AS payment_time_type, p.price, p.buy, p.nr_parkings, p.nr_bedrooms, p.nr_toilets, p.total_surface, pt.description, a.street_name FROM properties p JOIN addresses a ON a.id = p.address_id LEFT JOIN properties_translations pt ON pt.property_id = p.id AND pt.language_code = 'al' LEFT JOIN types_translations tt_property_type ON p.property_type = tt_property_type.type_id AND tt_property_type.language_code = 'al' LEFT JOIN types_translations tt_property_status ON p.property_status = tt_property_status.type_id AND tt_property_status.language_code = 'al' LEFT JOIN types_translations tt_market_status ON p.market_status = tt_market_status.type_id AND tt_market_status.language_code = 'al' LEFT JOIN types_translations tt_property_category ON p.property_category = tt_property_category.type_id AND tt_property_category.language_code = 'al' LEFT JOIN types_translations tt_building_material ON p.building_material = tt_building_material.type_id AND tt_building_material.language_code = 'al' LEFT JOIN types_translations tt_residential ON p.residential = tt_residential.type_id AND tt_residential.language_code = 'al' LEFT JOIN types_translations tt_payment_time ON p.payment_time_type = tt_payment_time.type_id AND tt_payment_time.language_code = 'al' JOIN districts ON districts.id = a.district LEFT JOIN cities ON cities.id = a.city WHERE active = 1 AND deleted = 0 AND p.buy = 1 AND p.residential = 0 ORDER BY price ASC LIMIT 0,5

Toke bujqesore Ne Shitje 10 €
per m2

Rr. Levan-Fier
Tokë për shitje pranë Autostradës Levan-Fier. Toka është 50m në distancë nga autostrada, pra brezi i dytë. Ka formë të rregullt ...
10800m2 siperfaqe
0 dhoma
0 banjo
0 garazh
Truall ndertimi Ne Shitje 40 €
per m2

Rr. Autostrada TR-DR
Toke per shitje prane Autostrades Tirane-Durres. Ndodhet ne kilometrin e gjashte (nga Durresi), prane nje prej mbikalimeve te ndertuar ne kete aks, i ...
67420m2 siperfaqe
0 dhoma
0 banjo
0 garazh
Truall ndertimi Ne Shitje 50 €
per m2

Rr. Petrele
Shitet toke ne qender te petreles....! Toka ka siperfaqe 3000 m2 dhe terren kodrinor. Pamje fantastike te Tiranes dhe zonave pereth.
3000m2 siperfaqe
0 dhoma
0 banjo
0 garazh
Truall ndertimi Ne Shitje 79 €
per m2

Rr. Jale
Ne nje nga vendet me piktoreske te jugut ate te bregdetit te Jales, shitet toke qe ne te dy drejtimet e saj ate te jugut dhe perendimit kufizohet me ...
15561m2 siperfaqe
0 dhoma
0 banjo
0 garazh
Truall ndertimi Ne Shitje 80 €
per m2

Rr. Farke
Ne nje nga zonat me elitare te Tiranes per ndertime te tipit vila, shitet toke per ndertime te tilla. E pozicionuar ne nje nga kodrat me piktoreske ...
7900m2 siperfaqe
0 dhoma
0 banjo
0 garazh