Listings / Residential / For sale
Kërkim i avancuar
Shitje
Qira

Rendit sipas:

SELECT p.id, p.address_id, p.property_type AS property_type_id, tt_property_type.text AS property_type, tt_payment_time.text AS payment_time_type, p.price, p.buy, p.nr_parkings, p.nr_bedrooms, p.nr_toilets, p.total_surface, pt.description, a.street_name FROM properties p JOIN addresses a ON a.id = p.address_id LEFT JOIN properties_translations pt ON pt.property_id = p.id AND pt.language_code = 'al' LEFT JOIN types_translations tt_property_type ON p.property_type = tt_property_type.type_id AND tt_property_type.language_code = 'al' LEFT JOIN types_translations tt_property_status ON p.property_status = tt_property_status.type_id AND tt_property_status.language_code = 'al' LEFT JOIN types_translations tt_market_status ON p.market_status = tt_market_status.type_id AND tt_market_status.language_code = 'al' LEFT JOIN types_translations tt_property_category ON p.property_category = tt_property_category.type_id AND tt_property_category.language_code = 'al' LEFT JOIN types_translations tt_building_material ON p.building_material = tt_building_material.type_id AND tt_building_material.language_code = 'al' LEFT JOIN types_translations tt_residential ON p.residential = tt_residential.type_id AND tt_residential.language_code = 'al' LEFT JOIN types_translations tt_payment_time ON p.payment_time_type = tt_payment_time.type_id AND tt_payment_time.language_code = 'al' JOIN districts ON districts.id = a.district LEFT JOIN cities ON cities.id = a.city WHERE active = 1 AND deleted = 0 AND p.buy = 1 AND p.residential = 1 ORDER BY price ASC LIMIT 0,5

Apartament Ne Shitje 450 €
per m2

Rr. 3 Deshmoret
Ne nje nga zonat me te reja te Banimit ne Tirane shitet Apartament. Siperfaqja e vogel ne raport me apartamentet e reja te ketij tipi te ndertuara ...
87m2 siperfaqe
2 dhoma
1 banjo
0 garazh
Apartament Ne Shitje 650 €
per m2

Rr. Liqeni
Apartment 1+1 me hipotekë për shitje në zonën e Liqenit në Tiranë. Apartamenti ka orjentim nga jugu dhe ofron pamje fantastike te liqenit dhe ...
79m2 siperfaqe
1 dhoma
1 banjo
1 garazh
Apartament Ne Shitje 660 €
per m2

Rr. Eduard Mano
Shitet apartament 3+1 ne kodrat e liqenit artificial. Pozicionohet ne katin e trete te banimit te nje kompleksi mjaft cilesor, i perbere prej tri ...
132m2 siperfaqe
3 dhoma
2 banjo
0 garazh
Apartament Ne Shitje 750 €
per m2

Rr. Radhime
Ne nje nga bregdetet me te bukura te Shqiperise, ate te Radhimes ne Vlore , shiten apartamente me siperfaqje qe variojne nga nga 62- 80 ...
82m2 siperfaqe
2 dhoma
1 banjo
0 garazh
Apartament Ne Shitje 830 €
per m2

Rr. Panorama
Ne nje nga komplekset me te reja rezidenciale qe po ndertohen ne Tirane shitet apartament. Brenda nje rrethimi me ambiente te gjelberuara si per te ...
112m2 siperfaqe
2 dhoma
2 banjo
0 garazh