Listings
Kërkim i avancuar
Shitje
Qira

Rendit sipas:

SELECT p.id, p.address_id, p.property_type AS property_type_id, tt_property_type.text AS property_type, tt_payment_time.text AS payment_time_type, p.price, p.buy, p.nr_parkings, p.nr_bedrooms, p.nr_toilets, p.total_surface, pt.description, a.street_name FROM properties p JOIN addresses a ON a.id = p.address_id LEFT JOIN properties_translations pt ON pt.property_id = p.id AND pt.language_code = 'al' LEFT JOIN types_translations tt_property_type ON p.property_type = tt_property_type.type_id AND tt_property_type.language_code = 'al' LEFT JOIN types_translations tt_property_status ON p.property_status = tt_property_status.type_id AND tt_property_status.language_code = 'al' LEFT JOIN types_translations tt_market_status ON p.market_status = tt_market_status.type_id AND tt_market_status.language_code = 'al' LEFT JOIN types_translations tt_property_category ON p.property_category = tt_property_category.type_id AND tt_property_category.language_code = 'al' LEFT JOIN types_translations tt_building_material ON p.building_material = tt_building_material.type_id AND tt_building_material.language_code = 'al' LEFT JOIN types_translations tt_residential ON p.residential = tt_residential.type_id AND tt_residential.language_code = 'al' LEFT JOIN types_translations tt_payment_time ON p.payment_time_type = tt_payment_time.type_id AND tt_payment_time.language_code = 'al' JOIN districts ON districts.id = a.district LEFT JOIN cities ON cities.id = a.city WHERE active = 1 AND deleted = 0 ORDER BY price ASC LIMIT 10,5

Truall ndertimi Ne Shitje 89 €
per m2

Rr. Gjiri i Lalezit
Ne nje nga zonat me atraktive per nje residence ne plazh ate te Gjirit te Lalezit shitet Truall per ndertim. Pozicionohet ne brezin e pare te ...
3000m2 siperfaqe
0 dhoma
0 banjo
0 garazh
Prone ne bregdet Ne Shitje 130 €
per m2

Rr. Rruga e Currilave
Toke per shitje ne bregdetin e detit Adriatik, ne qytetin e Durresit. Vetem 3 km nga qyteti dhe transpoti urban. Toka pozicionohet ne pjesen me te ...
7012m2 siperfaqe
0 dhoma
0 banjo
0 garazh
Prone ne bregdet Ne Shitje 150 €
per m2

Rr. Borsh
Toka ndodhet ne nje nga vendet me me sharm te Jugut te Shqiperise, e pozicionuar krejtesisht ne plazh dhe me akses ne rruge nacionale. Toka eshte me ...
65000m2 siperfaqe
0 dhoma
0 banjo
0 garazh
Apartament Me Qira 180 €
mujor

Rr. Ligor Lubonja
Jepet apartament me qira 1+1, thuajse ne qender te Tiranes, prane Ambasades USA. Apartamenti eshte i mobiluar dhe ka nje dhome relativisht te madhe, ...
68m2 siperfaqe
1 dhoma
1 banjo
0 garazh
Garsoniere Me Qira 200 €
total

Rr. Kastriotet
Ofrojmë Garsoniere totalisht te mobiluara për qira afat shkurtër dhe afat gjatë. Pjese e nje strukture me 14 dhoma te pershtatura në formën e ...
35m2 siperfaqe
0 dhoma
1 banjo
1 garazh