Listings
Kërkim i avancuar
Shitje
Qira

Rendit sipas:

SELECT p.id, p.address_id, p.property_type AS property_type_id, tt_property_type.text AS property_type, tt_payment_time.text AS payment_time_type, p.price, p.buy, p.nr_parkings, p.nr_bedrooms, p.nr_toilets, p.total_surface, pt.description, a.street_name FROM properties p JOIN addresses a ON a.id = p.address_id LEFT JOIN properties_translations pt ON pt.property_id = p.id AND pt.language_code = 'al' LEFT JOIN types_translations tt_property_type ON p.property_type = tt_property_type.type_id AND tt_property_type.language_code = 'al' LEFT JOIN types_translations tt_property_status ON p.property_status = tt_property_status.type_id AND tt_property_status.language_code = 'al' LEFT JOIN types_translations tt_market_status ON p.market_status = tt_market_status.type_id AND tt_market_status.language_code = 'al' LEFT JOIN types_translations tt_property_category ON p.property_category = tt_property_category.type_id AND tt_property_category.language_code = 'al' LEFT JOIN types_translations tt_building_material ON p.building_material = tt_building_material.type_id AND tt_building_material.language_code = 'al' LEFT JOIN types_translations tt_residential ON p.residential = tt_residential.type_id AND tt_residential.language_code = 'al' LEFT JOIN types_translations tt_payment_time ON p.payment_time_type = tt_payment_time.type_id AND tt_payment_time.language_code = 'al' JOIN districts ON districts.id = a.district LEFT JOIN cities ON cities.id = a.city WHERE active = 1 AND deleted = 0 ORDER BY price ASC LIMIT 15,5

Apartament Me Qira 250 €
mujor

Rr. Reshit Petrela
Apartament 2+1 i mobiluar për qira pranë stacionit të trenit në Tiranë. Apartamenti pozicionohet në katin e tretë të një pallati të vogël ...
100m2 siperfaqe
2 dhoma
1 banjo
1 garazh
Zyre Me Qira 280 €
mujor

Rr. Casa Italia
Ambient zyrash për qira i ndodhur në njërën prej pikave kyçe më të reja të kryeqytetit. Zyra është komode dhe me pamje fantastike nga ...
75m2 siperfaqe
0 dhoma
1 banjo
0 garazh
Apartament Me Qira 300 €
mujor

Rr. Myrtezim Kellici
Prona ndodhet ne qender te Tiranes, ne nje pallat i cili eshte nje ndertim shume cilesor dhe i kerkuar per zyra, ose banesa, kryesisht per te huaj.
128m2 siperfaqe
2 dhoma
2 banjo
0 garazh
Apartament Me Qira 300 €

Rr. Rr e Liqenit
Ne nje nga zonat me te reja residenciale jepet me qira apartament 1+1 I pozicionuar ne nje ndertim tejet cilesor, apartamenti eshte i kuruar deri ne ...
67m2 siperfaqe
1 dhoma
1 banjo
0 garazh
Apartament Me Qira 300 €
mujor

Rr. Blv. Gjergj Fishta
Shume afer zones se ish Bllokut, ate ish Ekspozites Shqiperia Sot jepet me qira nje apartament. Pozicionohet ne katet e larta te nje ndertimi te ...
122m2 siperfaqe
2 dhoma
2 banjo
0 garazh