Listings
Kërkim i avancuar
Shitje
Qira

Rendit sipas:

SELECT p.id, p.address_id, p.property_type AS property_type_id, tt_property_type.text AS property_type, tt_payment_time.text AS payment_time_type, p.price, p.buy, p.nr_parkings, p.nr_bedrooms, p.nr_toilets, p.total_surface, pt.description, a.street_name FROM properties p JOIN addresses a ON a.id = p.address_id LEFT JOIN properties_translations pt ON pt.property_id = p.id AND pt.language_code = 'al' LEFT JOIN types_translations tt_property_type ON p.property_type = tt_property_type.type_id AND tt_property_type.language_code = 'al' LEFT JOIN types_translations tt_property_status ON p.property_status = tt_property_status.type_id AND tt_property_status.language_code = 'al' LEFT JOIN types_translations tt_market_status ON p.market_status = tt_market_status.type_id AND tt_market_status.language_code = 'al' LEFT JOIN types_translations tt_property_category ON p.property_category = tt_property_category.type_id AND tt_property_category.language_code = 'al' LEFT JOIN types_translations tt_building_material ON p.building_material = tt_building_material.type_id AND tt_building_material.language_code = 'al' LEFT JOIN types_translations tt_residential ON p.residential = tt_residential.type_id AND tt_residential.language_code = 'al' LEFT JOIN types_translations tt_payment_time ON p.payment_time_type = tt_payment_time.type_id AND tt_payment_time.language_code = 'al' JOIN districts ON districts.id = a.district LEFT JOIN cities ON cities.id = a.city WHERE active = 1 AND deleted = 0 ORDER BY price ASC LIMIT 25,5

Apartament Me Qira 350 €
mujor

Rr. Rruga Elbasanit
Apartament me qira prane rruges se Elbasanit. Pozicionohet ne nje ndertim te ri. Eshte i mobiluar mjaft kendshem. Perbehet nga 1 dhome gjumi,dhoma e ...
70m2 siperfaqe
1 dhoma
1 banjo
0 garazh
Apartament Me Qira 350 €
mujor

Rr. Kristal center
Apartament me qira ne qendren kristal. i pozicionuar ne katin e trete,me orientim nga lindja, apartamenti eshte i mobiluar kendshem.
96m2 siperfaqe
2 dhoma
1 banjo
0 garazh
Apartament Me Qira 350 €
mujor

Rr. Rr, Kavajes
Ne rrugen e Kavajes Condor Center jepet me qira apartament. Pozicionohet ne nje nderim te ri me orientim lindje. Totalisht i mobiluar me aksesoret e ...
96m2 siperfaqe
2 dhoma
1 banjo
0 garazh
Zyre Me Qira 350 €
mujor

Rr. Perlat Rexhepi
Jepet nje zyre me qira ne katin e dyte te nje ndertimi te ri fare prane bllokut. Ambjenti eshte i shtruar me parket dhe i mobiluar.
70m2 siperfaqe
0 dhoma
1 banjo
0 garazh
Apartament Me Qira 350 €
mujor

Rr. Rr. Budi
Ne nje nga ndertimet e reja afer Ambasades Amerikane jepet apartament me qira. Ai pozicionohet ne katin e fundit te nje ndertimi te ri plot drite dhe ...
68m2 siperfaqe
1 dhoma
1 banjo
0 garazh