Listings
Kërkim i avancuar
Shitje
Qira

Rendit sipas:

SELECT p.id, p.address_id, p.property_type AS property_type_id, tt_property_type.text AS property_type, tt_payment_time.text AS payment_time_type, p.price, p.buy, p.nr_parkings, p.nr_bedrooms, p.nr_toilets, p.total_surface, pt.description, a.street_name FROM properties p JOIN addresses a ON a.id = p.address_id LEFT JOIN properties_translations pt ON pt.property_id = p.id AND pt.language_code = 'al' LEFT JOIN types_translations tt_property_type ON p.property_type = tt_property_type.type_id AND tt_property_type.language_code = 'al' LEFT JOIN types_translations tt_property_status ON p.property_status = tt_property_status.type_id AND tt_property_status.language_code = 'al' LEFT JOIN types_translations tt_market_status ON p.market_status = tt_market_status.type_id AND tt_market_status.language_code = 'al' LEFT JOIN types_translations tt_property_category ON p.property_category = tt_property_category.type_id AND tt_property_category.language_code = 'al' LEFT JOIN types_translations tt_building_material ON p.building_material = tt_building_material.type_id AND tt_building_material.language_code = 'al' LEFT JOIN types_translations tt_residential ON p.residential = tt_residential.type_id AND tt_residential.language_code = 'al' LEFT JOIN types_translations tt_payment_time ON p.payment_time_type = tt_payment_time.type_id AND tt_payment_time.language_code = 'al' JOIN districts ON districts.id = a.district LEFT JOIN cities ON cities.id = a.city WHERE active = 1 AND deleted = 0 ORDER BY price ASC LIMIT 35,5

Apartament Me Qira 390 €
mujor

Rr. Elbasanit
Apartament totalisht i mobiluar për qira. Pozicionohet në katin e tretë të një pallati të ri, i cili ndodhet në fillimin e rrugës së ...
85m2 siperfaqe
1 dhoma
1 banjo
1 garazh
Apartament Me Qira 400 €
mujor

Rr. Rruga e Kavajes
Apartament 2+1 me qira prane qendres. I pozicionuar ne nje ndertim te ri, apartamenti eshte i mobiluar me mjaft shije dhe ka nje akses te ...
96m2 siperfaqe
2 dhoma
1 banjo
0 garazh
Nje kat vile Me Qira 400 €
mujor

Rr. Mihal Grameno
Jepet me qira një kat vile, i organizuar në formën e një apartamenti 3+1. Totalisht i mobiluar. Oborr i mrekullueshëm, me gjelbërim të ...
160m2 siperfaqe
3 dhoma
1 banjo
2 garazh
Apartament Me Qira 400 €
mujor

Rr. Islam Alla
Apartament me qira ne nje zone lehtesisht te aksesueshme. Apartamenti eshte i mobiluar me te gjitha gjerat bazike. Disponon dhe nje vend parkimi.
120m2 siperfaqe
3 dhoma
2 banjo
0 garazh
Apartament Me Qira 400 €
mujor

Rr. Him Kolli
Apartament me qira. I pozicionuar ne nje nga rruget qe lidh rrugen M.shyri me rrugen e Kavajes. Apartamenti eshte i mobiluar kendshem. Ndertim i ri ...
86m2 siperfaqe
1 dhoma
1 banjo
0 garazh