Përse bëhet fjalë ...

Ne jemi të perkushtuar për të ndihmuar njerëzit qe te permbushin nevojat e tyre imobiliare.

Kjo është arsyeja pse ne kemi departamente të specializuara për prona rezidenciale, komerciale dhe per menaxhimin e pronës.

Dhe kjo është arsyeja pse ne sigurohemi që të kuptojmë ambiciet tuaja para se te punojnë për ju, dhe qëllimet tuaja afatgjata të pronës.

Armët tona sekrete? Jemi ne koherence te plote ne lidhje me të gjitha zhvillimet e tregut të pronave dhe kemi një dëshirë të vërtetë për të punuar.

Bisedoni me ne dhe do te realizoni qëllimet tuaja imobiliare!

Pse duhet te punoni me ne?

Ne përkujdesemi për pronën tuaj, me një gamë të gjerë zgjidhjesh qe pershtaten me menaxhimin efikas të pronës që ju keni vendosur te trajtoni.

Ekipi ynë i menaxhimit të pronave e bën të sigurt çdo aspekt të procesit te shit-blerjes apo qiramarrjes, duke filluar nga perzgjedhja dhe kualifikimi i klientit, inspektimi i here pas hershem i prones, garantimi i lidhjes dhe mbarëvajtjes së kontratës etj...

Ne bëjmë më shumë se thjesht një sherbim ndërmjetësimi, ne e menaxhojmë pronën tuaj nëse dëshironi.

Pa marrë parasysh se sa të vogla apo komplekse janë nevojat tuaja për qira apo blerje, ne jemi këtu për t'ju ndihmuar.

Bisedoni me ne në lidhje me shërbimet për menaxhimin e pronës që keni nevoje!

E gjeni më lehtë

Hidhini një sy pronave në hartë

Zmadho