Komerciale / Për shitje / Truall ndertimi
id : 155
Siperfaqe: 3000m2 Dhoma: 0 Banjo: 0 Kati: Viti i ndertimit: 0 Parking: 0 vende Zona: Gjiri i Lalezit
1054
Truall ndertimi Per shitje Gjiri i Lalezit Durres
89 €
per m2
Ne nje nga zonat me atraktive per nje residence ne plazh ate te Gjirit te Lalezit shitet Truall per ndertim. Pozicionohet ne brezin e pare te ndertimit, ate te pishave. Mundesi e mire investimi, nisur dhe nga cmimi .
Vendndodhja dhe komuniteti
Zona ne fjale me Planin Urbanistik te Zones eshte percaktuar si zone residenciale sherbimi te standartit te larte. Ne nje pjese te mire te saj ka nje studim te mirefillte per ndertime te tipit vila te cilat nuk I kalojne te tre katet. Komuniteti ne pergjithesi eshte pjese e zgjedhur e shoqerise shqiptare.
Gjiri i Lalezit, Durres
Dritan Ballgjini
Ekspert imobiliar
Administrator i zyres

Cel: +355676000330
Tel: +35545800201


More details