Komerciale / Me qira / Zyre
id : 162
Siperfaqe: 330m2 Dhoma: 0 Banjo: 0 Kati: 3rd floor Viti i ndertimit: 2000 Parking: 0 vende Zona: Blloku
1103
Zyre Me qira Abdyl Frasheri Tirane
20 €
per m2
Zyra te klasit "A" per qira. Pjese e nje qendre te rendesishme dhe serioze biznesi ne Tirane. Ambienti pozicionohet ne katin e trete te qendres ne fjale, e cila ka mirepritur disa institucione te rendesishme si: Ambasada, Banka, Zyra perfaqesimi dhe diplomatike etj.... Ambienti ka te gjithe infrastrukturen e nevojshme dhe ploteson cdo kriter. Pamje fantastike nga parku....
Ajer i kondicionuar Parking Ndertese e re Ashensor Prane transportit publik Qender qyteti Internet Telefon Instalime elektrike Satelit
Vendndodhja dhe komuniteti
Zona ne fjale, ndryshe njihet si zona e ish Bllokut ne Tirane . Ne zone jane te perqendruar disa nga selite e disa institucioneve Bankare te nivelit te dyte ne vend, selite residenciale te disa prej sellive diplomatike, perfaqesite e disa prej kompanive me te medha te huaja qe operojne ne tregun vendas etj. Infrastuktura rrugore dhe me gjere i eshte nenshtruar rikonstruksioneve totale, duke e shndrruar ne ate ne arterien me te rendesishme te kryeqytetit. Persa i perket komunitetit, dallohen residencat e shume banoreve te huaj residente te perkohshem ne vend, njerz me me influence ne vend si bisnezmene politikane etj. Ne zone dallohen ndertime te reja cilesore deri ne 14 kate qe e kane permbysur gjithe strukturen e ndertimit ne Tirane. Pothuajse ne gjithe rruget vrehen ndertime te reja te cilat permbushin nevojat e qytetareve qe zgjedhin kete zone per te banuar. Sot me planin e ri urbanistik te Tiranes te miratuar se fundmi ne zone nuk priten te ndodhin ndryshime te medha persa i perket ndertimeve te reja. Ajo do te mbetet nje zone e mbrojtur. Ne zone nderthuren disa nga nyjat e transportit publik qe ofrojne sherbime ne kryeqytet.
Abdyl Frasheri, Tirane
Leonard Murrja
Keshillues Imobiliar
Menaxher i zyres

Cel: +355676000333
Tel: +35545800201






More details