Komerciale / Për shitje / Prone ne bregdet
id : 172
Siperfaqe: 7012m2 Dhoma: 0 Banjo: 0 Kati: Viti i ndertimit: 0 Parking: 0 vende Zona: Kallm
5917
Prone ne bregdet Per shitje Rruga e Currilave Tirane
130 €
per m2
Toke per shitje ne bregdetin e detit Adriatik, ne qytetin e Durresit. Vetem 3 km nga qyteti dhe transpoti urban. Toka pozicionohet ne pjesen me te mire, ne qender te gjirit i cili tregohet ne foto. Mundesi zgjerimi deri ne 65.000 m2, pra i gjithe gjiri. Plazhi eshte i vecante pasi eshte me guralece dhe uje te kthjellet, jo i zakonshem per zonen e Durresit dhe per bregdetin e Adriatikut. Mundesi ideale per bisnes ne fushen e turizimt....
Prane bregdetit
Vendndodhja dhe komuniteti
Plazhi i Kallmit ndodhet ne lindje te qytetit te Durresit, i barazlarguar nga porti dhe Bishti i Palles. Zona ne fjale mbizoterohet nga reliefi kodrinoro-malor, kryesisht me perberje shkembore. Rrjedhimisht edhe plazhet jane jo renore, por me guralece. Deri tani ne zone nuk ka pasur ndertime apo investime, duke e lene ate nje zone te virgjer dhe te bukur. Kodrat jane te mbjella kryesisht me ullinj. Zona ofron mudesi ideale per investim, pasi eshte fare prane qytetit dhe prane 2 porteve te medha te Durresit.
Rruga e Currilave, Tirane
Leonard Murrja
Keshillues Imobiliar
Menaxher i zyres

Cel: +355676000333
Tel: +35545800201


More details