Komerciale / Për shitje / Truall ndertimi
id : 180
Siperfaqe: 7900m2 Dhoma: 0 Banjo: 0 Kati: Viti i ndertimit: 0 Parking: 0 vende Zona: Farke
1008
Truall ndertimi Per shitje Farke Tirane
80 €
per m2
Ne nje nga zonat me elitare te Tiranes per ndertime te tipit vila, shitet toke per ndertime te tilla. E pozicionuar ne nje nga kodrat me piktoreske te Farkes me nje pamje 360 grade ajo ofron mundesi te shkelqyer per ndertimin e nje residence per kedo qe zgjedh kete zone per te jetuar. Gjithe siperfaqja eshte e mbjelle me ullinj shumevjecare. gje qe e ben ate te gjelberuar ne te kater stinet e vitit. Mundesi zgjerimi me siperfaqe tjeter.
Vendndodhja dhe komuniteti
Zona ne fjale konsiderohet si nje nder zonat elitare per banim ne Tirane. Aty jane te ndertuar shume komplekse residenciale, qe nuk i kalojne tre katet dhe me nje standart te larte ndertimi dhe banim. Ne zone ofron sherbimet e veta nje nder qendrat me te medha tregtare ne vend. Po ashtu nje sere insttucionesh arsimore te mesme e te larta po shperngulen me godinat e tyre ne kete zone. Zona ka nje studim urbanistik te miratuar nga Qeveria e Republikes se Shqiperise.
Farke, Tirane
Dritan Ballgjini
Ekspert imobiliar
Administrator i zyres

Cel: +355676000330
Tel: +35545800201


More details