Komerciale / Për shitje / Truall ndertimi
id : 196
Siperfaqe: 67420m2 Dhoma: 0 Banjo: 0 Kati: Viti i ndertimit: 0 Parking: 0 vende Zona: Mbikalimi i Fllakës
1815
Truall ndertimi Per shitje Autostrada TR-DR Durres
40 €
per m2
Toke per shitje prane Autostrades Tirane-Durres. Ndodhet ne kilometrin e gjashte (nga Durresi), prane nje prej mbikalimeve te ndertuar ne kete aks, i quajtur \"Mbikalimi i Fllakes\", i cili ben lidhjen e autostrades me rrugen e vjeter nacionale Shijak-Durres. Toka ka nje siperfaqe totale prej 67.420 m2, e cila mund edhe te ndahet. Struktura e saj eshte e rregullt pothuajse katrrore dhe preket nga dy rruge. Rruga hyrese nga autostrada eshte 12m e gjere dhe distanca nga autostrada eshte rreth 70m. Zone e studiuar per ndertime industriale....
Prane autostrades
Vendndodhja dhe komuniteti
Zona ne fjale eshte nje prej zonave qe ka marre zhvillim ne drejtimin industrial dhe komercial vecanerisht vitet e fundit. Ketu jane vendosur disa nga fabrikat me te rendesishme, Show-room, Shtypshkronja, Objekte Magazinimi (Kapanone), Nyje betony etj... Vecantia e kesaj zone lidhet me faktin se ndodhet fare prane qytetit te Durresit dhe prane porteve me te medhenj ne vend, si ai i Durresit dhe Porto Romanos. Infrastruktura e zones eshte ne pergjithesi e re, duke filluar nga sistemi i kanalizimeve, sistemi elektrik dhe sistemi i rrugeve lidhese.
Autostrada TR-DR, Durres
Leonard Murrja
Keshillues Imobiliar
Menaxher i zyres

Cel: +355676000333
Tel: +35545800201


More details