Komerciale / Me qira / Zyre
id : 226
Siperfaqe: 398m2 Dhoma: 13 Banjo: 4 Kati: 2nd floor Viti i ndertimit: 2000 Parking: 1 vend Zona: Qender
1394
Zyre Me qira Murat Toptani Tirane
18 €
per m2
Ne rrugen e vetme pedonale ne kryeqytet jepet me qira nje ambient zyrash. Ato jane te pozicionura ne nje prej ndertimeve qe qysh ne fillim jane konceptuar e ndertuar vetem per sherbime te ketij lloj. Hapesira te bollshme dhe per me teper te shendrrueshme sipas nevojave te klienteve. Sistem qendror aspirimi dhe kondicionimi, po ashtu dhe mirembajtje. Ne godine ka siguri dhe sherbim 24 ore te dites. Zyra te tipit A te sherbimit.
Ajer i kondicionuar Ndertese e re Ashensor Prane transportit publik Qender qyteti Internet Telefon Instalime elektrike Ngrohje me gaz
Vendndodhja dhe komuniteti
Zona ne fjale eshte shetitorja e vetme pedonale ne kryeqytet. Aty jane te perqendruar disa prej institucioneve me kryesore te ekzekutivit shqiptar. Po ashtu nje rendesi te vecante i eshte kushtuar ndertimeve ciilesore te karakterit sherbimi zyra, residenciale dhe nje nder qendrave me te reja tregtare qe po i shtohet Tiranes. Zona ne fjlae mund te quhet si zona historike e qendres se Kryeqytetit.
Murat Toptani, Tirane
Dritan Ballgjini
Ekspert imobiliar
Administrator i zyres

Cel: +355676000330
Tel: +35545800201


More details