Komerciale / Për shitje / Truall ndertimi
id : 256
Siperfaqe: 15561m2 Dhoma: 0 Banjo: 0 Kati: Viti i ndertimit: 0 Parking: 0 vende Zona: Vuno, Himare
1346
Truall ndertimi Per shitje Jale Sarande
79 €
per m2
Ne nje nga vendet me piktoreske te jugut ate te bregdetit te Jales, shitet toke qe ne te dy drejtimet e saj ate te jugut dhe perendimit kufizohet me detin. Mundesi e mire per ndertime te tipit vila ne komleks ose te vecuara, pasi siperfaqja e konsiderueshme te jep mundesi per shume zgjidhje . .Gjithe pjesa e siperfaqes qe zbret ne det eshte shkembore gje qe e ben pamjen unikale dhe te mrekullueshme.
Vendndodhja dhe komuniteti
Zona ne fjale mund te quhet me pak fjale nje nder zonat me te mira te bregdetit te jugut te Shqiperise. Ne masterplanin e bregdetit te jugut te miratuar se fundmi me ndihmen e Bankes Boterore, ne zone do te nderhyhet nga pikepamja infrastukturore dhe aty do te lejohen ndertime te tipit vila te vetmuara ose ne kompleks, pa prishur arkitekturen e gjithe ndertimeve qe dallohen per-rreth.
Jale, Himare
Dritan Ballgjini
Ekspert imobiliar
Administrator i zyres

Cel: +355676000330
Tel: +35545800201


More details