Komerciale / Me qira / Zyre
id : 269
Siperfaqe: 1250m2 Dhoma: 0 Banjo: 6 Kati: 2nd floor Viti i ndertimit: 2006 Parking: 10 vende Zona: 21 Dhjetori
1259
Zyre Me qira Muhamet Gjollesha Tirane
8 €
per m2
Ambient zyre për qira e shtrirë në dy katet e para të një pallati të ri. Sipërfaqe e konsiderueshme, e cila mund të ndahet apo të shtohet më tepër, kjo në varësi të kërkesave tuaja. Lehtësisht i aksesueshëm me të gjithë llojet e transportit.
Ajer i kondicionuar Ndertese e re Prane transportit publik Qender qyteti Qender kulturore Instalime elektrike
Vendndodhja dhe komuniteti
Zona në të cilën ndodhet prona, njihet si zona e 21 dhjetorit. Zonë mjaft e njohur dhe e frekuentuar.
Muhamet Gjollesha, Tirane
Leonard Murrja
Keshillues Imobiliar
Menaxher i zyres

Cel: +355676000333
Tel: +35545800201


More details