Komerciale / Për shitje / Toke bujqesore
id : 294
Siperfaqe: 10800m2 Dhoma: 0 Banjo: 0 Kati: Viti i ndertimit: 0 Parking: 0 vende Zona: Levan, Fier
1220
Toke bujqesore Per shitje Levan-Fier Fier
10 €
per m2
Tokë për shitje pranë Autostradës Levan-Fier. Toka është 50m në distancë nga autostrada, pra brezi i dytë. Ka formë të rregullt drejtkëndore. Çmimi mjaft i favorshëm.....
Prane autostrades
Vendndodhja dhe komuniteti
Zona në fjalë ndodhet pranë Levanit, në fshatin Shtyllas. Zona pritet të marrë zhvillim së afërmi, pasi këtu po kalon Autostrada e re që lidh Levanin me Fierin.
Levan-Fier, Fier
Leonard Murrja
Keshillues Imobiliar
Menaxher i zyres

Cel: +355676000333
Tel: +35545800201


More details