Komerciale / Me qira / Zyre
id : 500
Siperfaqe: 540m2 Dhoma: 6 Banjo: 3 Kati: 2nd floor Viti i ndertimit: 2001 Parking: 1 vend Zona: Ish Bllok
1166
Zyre Me qira I brahim Rrugova Tirane
13 €
per m2
Zyre me qira ne nje nga zonat me te mira te Tiranes, ate te ish Bllokut. Pozicionohet ne nje nga ndertimet cilesore te zones. Hyrje e pavarur ne pjesen komerciale te tij. Mundesi ndarje 250 m2, e cila mund te trajtohet dhe si hapesire e hapur. Fasada me permasa te medha ne te tre anet e ndertimit.
Vendndodhja dhe komuniteti
Zona ne fjale, ndryshe njihet si zona e ish Bllokut ne Tirane . Ne zone jane te perqendruar disa nga selite e disa institucioneve Bankare te nivelit te dyte ne vend, selite residenciale te disa prej sellive diplomatike, perfaqesite e disa prej kompanive me te medha te huaja qe operojne ne tregun vendas etj. Infrastuktura rrugore dhe me gjere i eshte nenshtruar rikonstruksioneve totale, duke e shndrruar ne ate ne arterien me te rendesishme te kryeqytetit. Persa i perket komunitetit, dallohen residencat e shume banoreve te huaj residente te perkohshem ne vend, njerz me me influence ne vend si bisnezmene politikane etj. Ne zone dallohen ndertime te reja cilesore deri ne 14 kate qe e kane permbysur gjithe strukturen e ndertimit ne Tirane. Pothuajse ne gjithe rruget vrehen ndertime te reja te cilat permbushin nevojat e qytetareve qe zgjedhin kete zone per te banuar. Sot me planin e ri urbanistik te Tiranes te miratuar se fundmi ne zone nuk priten te ndodhin ndryshime te medha persa i perket ndertimeve te reja. Ajo do te mbetet nje zone e mbrojtur. Ne zone nderthuren disa nga nyjat e transportit publik qe ofrojne sherbime ne kryeqytet
I brahim Rrugova , Tirane
Dritan Ballgjini
Ekspert imobiliar
Administrator i zyres

Cel: +355676000330
Tel: +35545800201


More details